Festival

7/11 Na een goede voorbereiding heeft de fanfare een goed resultaat behaald vandaag bij het festival. Er zijn 2 nummers beoordeeld door de jury. Alsace pictures en Klezmeriane. Het ene jurylid heeft voor het eerste nummer 83,5 punten en voor het tweede nummer 84 punten gegeven. Het andere jury lid heeft de punten omgedraaid. Voor het eerste nummer 84 punten en voor het tweede nummer 83,5 punten.

6/11 Morgen is het dan zover. De fanfare gaat naar het festival in Hoogvliet. Vanavond eerst nog de generale repetitie om de allerlaatste puntjes op de i te zetten. En dan morgen met zijn allen naar Hoogvliet. Iedereen is welkom om te komen luisteren. Het adres is Villa Vonk, Othelloweg 8, Hoogvliet. De toegang is gratis.

De fanfare is druk aan het repeteren voor het festival van de Stichting Eiland IJsselmonde Festival op 7 november in Hoogvliet.

Bron: Facebook-Muziekvereniging Amicitia