Mark van den Boogert 12½ jaar lid van fanfare

Mark van den Boogert 12½ jaar lid van fanfare

Dirksland –  Tijdens het winterconcert van 9 december jl. is Mark van den Boogert gehuldigd voor zijn 12½ jaar lidmaatschap van Muziekvereniging Amicitia.

Mark is op 1 maart 2005 lid geworden. Als tiener heeft Mark van zijn 12de tot zijn 14de cornet gespeeld bij Sempre Crescendo. Toen zijn oudste dochter in augustus 2004 lid werd en trompet ging spelen, begon het ook bij Mark weer te kriebelen. Hij wilde alleen wel een nieuwe uitdaging. Dus werd het hoorn in plaats van trompet. En dat dat een uitdaging is, is een ding wat zeker is. Een trompet bespeel je n.l. met je rechterhand en een hoorn met je linkerhand en ook zijn de grepen anders.

Naast zijn oudste dochter zijn ook de andere kinderen van Mark lid of lid geweest van Amicitia en ook zijn vrouw Diana zet zich als vrijwilliger in voor de vereniging.

Na 2 jaar lidmaatschap is Mark gevraagd om zitting te nemen in het bestuur. Hij werd toen algemeen bestuurslid en ook het jeugdbeleid behoorde tot zijn taak.

In februari 2010 stopte destijds de voorzitter en heeft Mark die taak van haar overgenomen. En die functie bekleedt hij tot nog toe nog steeds. Voorzitter zijn betekent niet alleen het voorzitten van de vergaderingen, maar ook vele andere zaken die gedaan moeten worden neemt Mark op zich.

Mark heeft voor zijn 12 ½ jarig lidmaatschap het speldje en bijbehorend certificaat ontvangen.

Van de vereniging heeft hij nog een cadeaubon en een lekker presentje gekregen. Namens Amicitia van harte gefeliciteerd met dit jubileum en uiteraard nog vele jaren speelplezier bij de fanfare gewenst.