Donateurs

Vindt u het ook zo leuk als de muziek de aubade speelt op Koningsdag of voor Sinterklaas uit loopt als deze weer in het land (dorp) aankomt?

Een vereniging als Amicitia in stand houden kost veel inzet van bestuur, leden en vrijwilligers. Naast deze inzet kunnen we uw steun ook goed gebruiken. Met uw steun kunnen wij onze doelen verwezenlijken, zoals de aanschaf van bladmuziek, onderhoud en aanschaf van instrumenten, muziekopleidingen en spelen in Dirksland.

Als donateur helpt u ons om deze doelen te kunnen verwezenlijken. U kunt ons financieel steunen voor een bedrag van minimaal € 7,50 per jaar. U wordt dan ook op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. U ontvangt dan namelijk digitaal ons clubblad ’t Nootje.

Opgeven kan via amicitia.dirksland@gmail.com